Aeropress kafijas prese ļauj pagatavot vienmērīgi sabalansētu, bagātīgas garšas kafiju ļoti īsā laikā.
Aeropress ir ģeniāls izgudrojums savas ērtās lietošanas un kompaktā dēļ, to ir viegli lietot mājās, ofisā vai piknikā. Aeropress ļauj pagatavot tīru, aromātisku kafijas dzērienu jebkurā vietā pasaulē! Kafijas baudītāji un baristas ir sajūsmā par šo produktu, jo tas ļauj iepazīt daudzveidīgo kafijas pasauli.
ĪSA LIETOŠANAS PAMĀCĪBA :
- Ievietojiet papīra filtru pamatnē un labi izskalojiet. Skalošana atbrīvos no papīra garšas, kā arī iepriekš sasilda krūzi (neaizmirstiet izliet šo ūdeni no krūzes pirms pagatavošanas).
- Uzskrūvējiet vāciņu un novietojiet AeroPress uz krūzes. Parasta krūze lieliski derēs.
- Samaliet 14 g kafijas un ieberiet AeroPress. Svaigi malta kafija vienmēr ir vislabākais, un AeroPress tai vajadzētu būt līdzīgam pludmales smiltīm.
- Ielejiet AeroPress 200 g tikko vārīta ūdens ( aptuveni 92 - 96 grādi) . Ja iespējams, mēs iesakām izmantot filtrētu ūdeni
- Labi samaisiet, pēc tam pievienojiet AeroPress virzuli (augšējo daļu). Kad uzliksit augšējo daļu, jūs izveidosit blīvējumu un neļausiet ūdenim izplūst jūsu tasītē.
- Pagaidiet 2 minūtes, vēlreiz izņemiet virzuli un pēc tam samaisiet vēl 3 reizes. Tas palīdzēs palielināt ekstrakciju un sniegs jums spēcīgāku garšu!
- Atkal pievienojiet virzuli un viegli nospiediet.
- Lai izspiestu ūdeni cauri papīram, ir nepieciešams neliels spiediens. Jūsu mērķis ir, lai šī darbība aizņemtu aptuveni 30 sekundes. Ja kafija nāk ārā pārāk ātri, samaļ smalkāk; ja ūdens nāk ārā pārāk lēni un to ir grūti nospiest, samaļ rupjāk.Izbaudi!Ja garša šķiet pārāk spēcīga, varat to atšķaidīt, izmantojot 20–40 g ūdens.
Citus kafijas pagatvošanas brūvrīkus meklē te